Wasabi-röstirondjes met groentepickles en pecan
30 min bereidingstijd + afkoelen
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Voorbereiden: Maak de zoetzure groenten alvast 1-2 dagen eerder en bewaar afgedekt op een koele plek. Schep af en toe om.
- Verwarm in een steelpan de wijnazijn met de suiker. Snijd de gember in plakjes. Voeg de gember en steranijs toe en laat de suiker oplossen.
- Maak intussen de groenten schoon en snijd in stukjes of kleine roosjes. Doe de groenten in een schaal. Schenk er de zoetzure marinade en de sesamolie over en laat afkoelen. Schep af en toe om.
- Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het slakropje in reepjes. Hak de pecannoten grof.
- Spuit op elk röstirondje een dotje wasabimayonaise. Verdeel er de little gem en wat pickled groenten over. Garneer met de pecannoten.
- Wasabi, pickled groenten en gezouten pecannoten: deze röstirondjes combineren alle trendy smaken in één topping.
- Tip: Weinig tijd? Vervang de pickled groenten door koelverse kimchi.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 370 kcal
- 22 g vet waarvan 2 g verzadigd
- 36 g koolhydraten
- 4 g eiwit
- 5 g vezels
- 1,1 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen